Project omschrijving

Bierglazen bedrukken met uw logo

Bierglazen bedrukken doen wij al jaren. Bier is momenteel helemaal “hot”. Om deze beleving compleet te maken, kan een lekker biertje gepresenteerd worden in een gepersonaliseerd bierglas. Bijvoorbeeld voor een eigen biermerk of een horecazaak die verschillende soorten bier in een eigen glas wil presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak hieronder de keuze uit een bierglas met voet of zonder voet (fluitjes)

Het logo kan op een bepaalde hoogte geplaatst worden, zodat dit ook als maatstreep gebruikt kan worden. Dit zorgt voor een maximaal rendement.

Wij hebben een uitgebreid assortiment bierglazen. Informeer bij onze adviseurs naar alle mogelijkheden.

Bierglazen bedrukken

Bierglazen zijn zeer goed te personaliseren met het logo van uw organisatie/merk. Het logo van op de volgende manier worden aangebracht:

  • Op de buitenzijde van het glas
  • Een volledig randdecor op het glas
  • Het logo kan als maatstreepje dienen -> meer rendement

Er zijn 3 druktechnieken:

  • Zeefdruk(voor de meest prachtige kleuren)
  • Digitaal druk(via een speciale keramische printer)
  • Graveren(via laser techniek)

Bij beide technieken geldt dat er geen maximum is in het aantal kleuren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bedrukken van goud en zilver.

Welke optie het meest geschikt is voor u, hangt af van het logo. Neem dan ook altijd contact met ons op. We helpen u graag verder!

nb: Glasbedrukkingen zijn niet 100% afwasmachinebestendig

Kwaliteitsproducten

Al onze bierglazen zijn geproduceerd met goede grondstoffen en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik.

Alle aangebrachte bedrukkingen op glas logo’s zijn vaatwas, oven en magnetronbestendig. Alle bedrukkingen voldoen ook aan de HACCP richtlijnen en zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld horeca, zorg (overheids) instellingen, bedrijven etc etc. Glas bedrukkingen zijn niet 100% afwasmachinebestendig.

Hoe het werkt?

Om de beste kwaliteit te garanderen, werken wij met de zeefdruktechiek. Graag leggen we uit hoe dit werkt:

  • Het logo wordt digitaal aangeleverd in AI of EPS formaat(vector bestanden)
  • Door de ontwerper wordt het logo gereed gemaakt voor zeefdruk. Ook worden de keramische kleuren vastgesteld.
  • Er wordt een negatief(film) gemaakt van het logo.
  • Met dit negatief wordt een zeef gemaakt.
  • Met deze zeef worden de vignetten gedrukt.
  • De vignetten worden handmatig op het porselein aangebracht.
  • Door hulpmiddelen bij het aanbrengen van het logo, zijn alle logo’s gelijk
  • De logo’s worden ingebrand(afhankelijk van het logo) op het volgende temperaturen:
    • 600 graden (glas)
  • Bij het branden “smelt” de bovenste laag van het glas en zakt het logo in het glas.
  • De oven koelt af, zodat het glas over het logo heen gaat.

ASSORTIMENT BIERGLAZEN

BROCHURE AANVRAGEN


    WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

    Persoonlijk contact maakt het grote verschil.

    Umio Maastricht (University)

    De service die jullie leveren zie je nergens meer, top!

    Van Bommel Maastricht

    We zijn zeer tevreden, bedankt voor jullie fantastisch werk!

    Spotlight reclame België

    Alles is netjes geleverd en in volle tevredenheid in gebruik. Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking. Ben heel erg tevreden over gang van zaken.

    Facilitair manager

    Bierglazen met logo bedrukken

    Ook voor bierglazen met logo bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een horecazaak en wenst u eigen bierglazen te hebben, of heeft u een eigen biermerk? Wij helpen u graag. Bierglazen met logo staan steeds vaker op een gedekte tafel. En dat is niet zonder reden. Een bierglas met bedrukking zorgt voor een extra beleving: Klantbeleving, merkbeleving, bier beleving etc. Het maakt ook een zeer professionele indruk bij uw klanten en gasten. Eveneens zorgt het ervoor dat wanneer een foto op Social Media wordt geplaatst uw logo altijd “gratis” mee wordt geplaatst.

    Assortiment bierglazen

    Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment glazen: fluitjes, pilsglas, speciaalbierglas, Belgisch bierglas, Witbierglas, Abdij bierglas, bierproefglas etc. Staat het bierglas dat u zoekt niet op onze website? Neem dan zeker even contact met ons op, grote kans dat wij het bierglas hebben dat u zoekt!

    Wij kunnen bierglazen leveren van diverse merken: Royal Leerdam, Pasabahce, Rocco Bormioli, Arcoroc, Luminarc, Chef&Sommelier, Nude, Pappilon, Mammoet, Cosy&Trendy. Wij leveren deze glazen uit voorraad en kunnen allemaal voorzien worden van een logo. Voordeel van deze merken is dat er een goede prijs-kwaliteit verhouding is en de glazen nog lange tijd leverbaar zijn, waardoor aanvullen altijd mogelijk is. Door onze ervaring kunnen wij altijd het juiste glas adviseren voor binnen uw bedrijf.

    Bierglas met logo of maatstreep

    Een bierglas kan voorzien worden van een logo, maatstreep of andere soort bedrukking. Een glas kan bedrukt worden via de zeefdruktechniek. Hierna wordt het logo ingebrand op 600 graden. Een glasbedrukking is waterbestendig en krasvast. De bedrukking is niet afwasmachinebestendig. We adviseren u graag hierin over alle mogelijkheden. Door onze ruime ervaring, lukt het ons altijd kom een passende oplossing met klanten te vinden wanneer glazen altijd in een afwasmachine moeten.