Een Unieke Merkbeleving!

Porseleinmetlogo.com is een onderdeel van Maastricht Porselein Winkel. Een Zuid-Limburgs familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de professioneel porselein, glas en bestek wereld.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van porselein en glas. Wij gaan voor een uitstekende kwaliteit en bieden u levenslange garantie op de kwaliteit van uw logo. Wij bedrukken koppen, schotels, mokken, borden, schalen etc.

Ons klantenbestand is groot. Door onze specialisatie in Hard Porselein  en Hard Glas mogen wij veel overheids-en zorginstellingen, bedrijven en horecaondernemingen als restaurants, (eet)café’s, brasserieën, feestzalen, bedrijfskantines en verhuurbedrijven, tot onze vaste klanten rekenen.

We zijn gespecialiseerd in de bedrukking van het volledige assortiment van de bekende merken Maastricht Porselein, Palmer Quality Hotelware, Mammoet Hotel Supplies.

Porseleinmetlogo.com streeft naar perfectie, naar een juiste prijs-kwaliteitverhouding en naar een top-service en aftersales.

Naast gepersonaliseerd glas en porselein zijn we ook een zeer ruim assortiment niet-gepersonaliseerd porselein, glas en bestek. Zo kunt u bij ons terecht voor uw complete tableware. Bezoek ook onze webshop www.mp-winkel.nl.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en passende offerte.

Afspraak bij uw bedrijf? Onze accountmanagers komen graag bij u langs.

Team Porseleinmetlogo.com